ポテトヴィレッジ 美瑛ポテトの丘 クチコミ・感想・情報

• 部屋-----
  • 設備・アメニティ-----

投稿者さんの ポテトヴィレッジ 美瑛ポテトの丘 のクチコミ

投稿者さん 2018年07月30日 20:35:04

It’ shall never named itself a hotel, even a motel, very not professional outlet in facilities. Water for shower is super small, no way to compare any other hotel I have ever stayed in Japan. Signs are everywhere in the house, toilet, rooms, laundry room, bath room, to instruct you how towell taking care the facility, don’t know if the owner so afraid clients to break his staffes, then he should open a museum instead of involve in hospitality ind. Hell no to visit again, and not recommend anyone to stay.

2018年07月
ポテトヴィレッジ 美瑛ポテトの丘 2018年08月06日 08:02:23

Thank you very much for staying at Potato no Oka. Our place is not a “hotel” or even a “motel”. Since you skipped our dinner, you could not feel good things about “Japanese pension style accommodation”. Our chef had been working at the famous hotel close to Tokyo Disney Land. Many guests appreciate for our dinner shown in other reviews. I explain about spots for sightseeing around here and our vegetables from Biei farmers at every dinner time. If you have dinner at our place, your impression would have been different….

【禁煙】気ままに美瑛を満喫・素泊りプラン(バストイレ付和室)
【バストイレ付和室【禁煙室】】

投稿者さんの ポテトヴィレッジ 美瑛ポテトの丘 のクチコミ

投稿者さん 2015年08月02日 15:53:51

エアコンがない部屋の為、(7月30日の宿泊)暑かったです。夕食時のオーナーの説明(メロン販売の説明等)がなが過ぎて大変不満でした。ホテル等ではないのである程度仕方ない面もありますが食事の量、質ともにもう少しアップしてほしいです。

ポテトヴィレッジ 美瑛ポテトの丘 2015年08月03日 15:26:04

この度は、当館にご宿泊くださり、ありがとうございました。
ご指摘頂きました件について、回答させて頂きます。

お部屋の件について
ご宿泊頂いた日(7月30日)は、例年には無い、えぞ梅雨前線が停滞し、ずっと蒸し暑い日が続いておりました。
ちなみに、今回ご宿泊頂きましたお部屋は、ご宿泊プランの詳細に「エアコン無し」と表記しておりました。
ご予約を頂いた5月20日時点では、4名様1室でご利用いただけるエアコン付のお部屋は、既に他のお客様のご予約が入っていたため、今回ご利用頂けなかったのは、大変申し訳なく思っております。

夕食時の挨拶について
当館にとって大恩人の方へ一生恩義の御礼の気持ちを表し続けたいと思って、一銭の利益も取らずにメロン販売の宣伝を行っています。このことを理解して頂くための説明が長くなっておりますが、お客様から沢山の拍手を頂き、メロンをご購入して下さる方も多くおられます。
但し、今回ご指摘頂いた様に、ご不満に思われる方もおられるのだということが分かりましたので、極力短い挨拶にするよう心掛けます。

食事の件について
ホテルのバイキング等とは異なるため、食べ盛りのお子様がおられるお客様にはご不満だったかもしれません。が、多くのお客様から「ポテトの丘の食事は美味しい」とご好評を頂いております。
夕食はご飯とスープ、朝食はパンのおかわりができるようにしており、その旨もお食事時にご案内しております。

美瑛の丘でのんびりステイ・2食付プラン(バストイレ共用・個室カジュアル4ベッドルーム・禁煙室)
【カジュアル4ベッドルーム(バストイレ共用)】